خط شستشو کارخانه  از بخش های زیر تشکیل شده است.
1-دو واحد چربی گیری
2-دو خط آب کشی اولیه
3-واحد اکتیویشن
4-واحد زینک و فسفاته
5-دو واحد آب کشی نهایی
6- کوره خشک کن
7- کوره پخت رنگ
در خط شستشو این کارخانه واحدهای چربی گیری و کوره ها شامل مشعل برای گرماش میباشند. تمامی مشعل ها از طریق PLC کنترل شده. روشن و خاموش شدن مشعل ها کنترل شعله و تشخیص روشن بودن یا خاموش بودن شعله مشعل به عهده plc میباشد.
در این خط دمای واحد چربی گیری باید 60 درجه سانتی گراد و دمای کوره خشک کن 180 درجه و کوره پخت 200 درجه می باشد . اگر به هر دلیلی دمای این واحد ها کمتر یا بیشتر از مقدار مجاز شود رنگ محصول خروجی نامرقوب خواد شد  plc با عملیات pid  کنترل دمای این واحد ها را به عهده دارد و اگر مشعلی روشن نشود به کانوایر اجازه حرکت نخواهد داد.
واحد های اکتیویشن و زینک و فسفاته نیاز به تنظیم دقیق میزان PH آب دارد و تنظیم آن به عهده plc  میباد و با گرفتن فیدبک مداوم از میزان اسیدیته آب مقدار اسید و یا باز ورودی را تنظیم نموده.
این پروژه قابلیت گزارش گیری از میزان دما ها و میزان اسیدیته و تعداد محصول شسته شده را دارد   

09195738097